Loading...

Chapeau Uitvaartzorg staat voor u klaar

Chapeau Uitvaartzorg staat voor u klaar

Als u te maken krijgt met een aankomend of plotseling overlijden, zullen er een aantal praktische zaken geregeld moeten worden. Om de uitvaart een persoonlijk karakter te geven, is het fijn als u een uitvaartverzorger ter beschikking heeft die dit en andere zaken samen met u op een rustige manier bespreekt.

Hierbij kunt u vertrouwen op Chapeau Uitvaartzorg.

Het woord Chapeau is het franse woord voor hoed. Als een man een hoed draagt en een groet brengt nemen we onze hoed af, maar ook als we onder de indruk zijn van iets dat iemand heeft gedaan en we hierover onze bewondering uitspreken zeggen we:“Chapeau!”.

Bij het afscheid nemen van onze dierbare doen we eigenlijk precies hetzelfde. Er wordt een In Memoriam uitgesproken tijdens de afscheidsdienst en als we langs de baar lopen voor het laatste afscheid kunnen we dat op verschillende manieren doen door bijvoorbeeld nog even een hand op de kist te leggen, een kruisteken maken, maar ook door onze hoed af te nemen uit respect en een buiging te maken en te zeggen “Chapeau”.

De steun bij ieder afscheid

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Wij helpen u om de uitvaartplechtigheid zo vorm te geven, dat u er met een goed gevoel op terugkijkt. Het is belangrijk om op een passende manier afscheid te nemen.

Neem contact op