Loading...

Chapeau Uitvaartzorg; een betaalbare en stijlvolle uitvaart

Chapeau Uitvaartzorg; een betaalbare en stijlvolle uitvaart

Misschien heeft de vraag: ”Wat zal een uitvaart gaan kosten?” ook wel eens door uw hoofd gespeeld. Vaak heeft men het voornemen zich hierover te laten informeren, maar al heel snel worden deze voornemens weggestopt en gaan we weer door met ons dagelijkse leven. Dit is iets dat heel begrijpelijk is; men wordt niet graag geconfronteerd met een overlijden, want we willen onze dierbaren zo lang mogelijk in ons midden houden.

Naast de gebruikelijke opbaringen zijn wij ook gespecialiseerd in thuisopbaringen.

Waarschijnlijk ligt de drempel voor velen nog altijd erg hoog, maar toch wil ik u het advies geven om eens vrijblijvend contact met mij op te nemen en u zult dan al gauw merken dat er tijdens een gesprek al veel vragen beantwoord worden, want laten we eerlijk zijn: iedereen wil voor zijn dierbare(n) een mooi afscheid en iedereen heeft recht op een stijlvolle uitvaart.

Wilt u het afscheid van uw dierbaren zolang mogelijk in herinnering houden, dan biedt Chapeau Uitvaartzorg u een professionele afscheidsfotograaf aan. Tijdens een vrijblijvend gesprek met onze afscheidsfotograaf kunt u uw wensen kenbaar maken voor een blijvende herinnering.

Afscheid en fotografie, klik hier.

De steun bij ieder afscheid

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Wij helpen u om de uitvaartplechtigheid zo vorm te geven, dat u er met een goed gevoel op terugkijkt. Het is belangrijk om op een passende manier afscheid te nemen.

Neem contact op